Kall citron- och honungssås

Ingredienser

10 portioner

230 g crème fraiche

110 g matlagningsyoghurt

25 g citronjuice, färskpressad

25 g flytande honung

salt

Kockens vitpeppar malen

80 g Kockens Redning

100 g vatten

Instruktioner

Några dagar innan, koka citronjuice och potatisredning och kyl (80 g redning/liter vatten). Rör ut crème fraichen och redning först och ta sedan i matlagningsyoghurten. Smaksätt med honung, salt och peppar. Späd med vatten om det behövs.

Produkter i receptet

Vi på Kockens levererar hållbara produkter som övertygar och överraskar. Med en stor nypa ambition, en ännu större dos nyfikenhet och över 100 års erfarenhet skapar vi smaker för idag och imorgon. En nypa av rätt krydda kan vara allt du behöver för att skapa matlagningsmagi.

Betyg

Vad tyckte du om receptet?