1 färdig pizza kit original, botten med tomatsås (600 g)
300 g valfri färs
1/3 purjolök
smör till stekning
2-4 tsk hemmagjord tacokrydda
200 g riven pizzaost
ev. extra Kockens oregano
romantica tomater
ruccola
4 port.
1 färdig pizza kit original, botten med tomatsås (600 g)
300 g valfri färs
1/3 purjolök
smör till stekning
2-4 tsk hemmagjord tacokrydda
200 g riven pizzaost
ev. extra Kockens oregano
romantica tomater
ruccola
1. Stek färsen smulig och smaka av med tacokrydda och eventuellt salt och peppar (tänk på att den ska vara smakrik). Låt tunt skivad purjolök steka med mot slutet. Låt svalna något.
2. Rulla ut pizzabottnen och kavla eventuellt ut den något. Bred på tomatsås och strö över det mesta av osten. Fördela färsen och resterande ost över. Strö över lite extra oregano om så önskas.
3. Grädda i 225 °C tills allt har fått fin färg, 15-20 minuter. Toppa med halverade tomater och lite rucola.
4. Serveras med en sallad.