3 ägg + 1 äggvita
1 ½ dl socker
1 dl Kockens Potatismjöl
1 msk vetemjöl
1 tsk bakpulver
2 msk kakao
Kräm
100 g smör
2 dl florsocker
1 äggula
2 tsk vanillinsocker
3 ägg + 1 äggvita
1 ½ dl socker
1 dl Kockens Potatismjöl
1 msk vetemjöl
1 tsk bakpulver
2 msk kakao
100 g smör
2 dl florsocker
1 äggula
2 tsk vanillinsocker
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda alla torra ingredienser. Rör ner dem i smeten. Häll smeten i en långpanna klädd med smort bakplåtspapper. Grädda i ugn vid 250 °C i ca 5 minuter. Stjälp upp kakan på sockrat bakplåtspapper. Låt den kallna. Rör smör och florsocker poröst, tillsätt äggula och vanillinsocker. Bred krämen över kakan. Rulla ihop från långsidan.