Tunnbrödssticks

Ingredienser

24 sticks

3 rektangulära tunnbröd (gärna fullkorn) alt tortillabröd
1–2 msk olivolja
1 ½ dl smakrik ost
3 tsk Kockens timjan, Ekologisk
2 tsk Kockens rosmarin, Ekologisk

Instruktioner

1. Sätt ugnen på 225 °C. Skär tunnbröden på längden, 8 remsor vardera.
2. Lägg på bakplåtspapper, pensla tunt med olivolja. Strö över riven ost. Blanda kryddorna och toppa med.
3. Gratinera i nedre delen av ugnen 5–6 minuter tills osten har smält och brödet fått lite färg.

Recept från Måltidsavdelningen Klippans kommun #klippan_mat

Vi på Kockens levererar hållbara produkter som övertygar och överraskar. Med en stor nypa ambition, en ännu större dos nyfikenhet och över 100 års erfarenhet skapar vi smaker för idag och imorgon. En nypa av rätt krydda kan vara allt du behöver för att skapa matlagningsmagi.

Betyg

Vad tyckte du om receptet?