Paprikakryddade potatisskalchips

Ingredienser

Potatisskal

Olja

Flingsalt

Kockens paprikapulver, Ekologiskt

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150 ֯C.
  2. Tvätta potatisen ordentligt, skala och spara skalen i en skål.
  3. Häll på olja, salta och blanda runt skalen.
  4. Lägg ut skalen på en plåt med bakplåtspapper på ett och ett (inte på varandra).
  5. Krydda med paprikapulver.
  6. Rosta i ugnen i 15–20 minuter.

Det här är ett riktigt hållbart snacks! Istället för att slänga potatisskalen, använd dem till att göra krispiga chips. Testa gärna även med olika sorters rotfruktsskal och andra favoritkryddor

Produkter i receptet

Vi på Kockens levererar hållbara produkter som övertygar och överraskar. Med en stor nypa ambition, en ännu större dos nyfikenhet och över 100 års erfarenhet skapar vi smaker för idag och imorgon. En nypa av rätt krydda kan vara allt du behöver för att skapa matlagningsmagi.

Betyg

Vad tyckte du om receptet?