1 förpackning Kockens Panna Cotta + tillhörande ingredienser
250 g små jordgubbar
saft och fint rivet skal från 1 lime
2 msk socker
8-10 blad mynta
4-5 port.
1 förpackning Kockens Panna Cotta + tillhörande ingredienser
250 g små jordgubbar
saft och fint rivet skal från 1 lime
2 msk socker
8-10 blad mynta
1. Tillred Panna Cottan enligt anvisning på förpackningen och häll upp i koppar eller glas. Ställ in i kylen för att stelna.
2. Spara några jordgubbar till garnering, dela resten i mindre bitar.
3. Blanda saft och skal från limen i en skål. Rör ner sockret. Lägg myntabladen ovanpå varandra och strimla dem fint och blanda ner tillsammans med jordgubbarna. Låt stå i kyl tills servering. Skeda blandningen över Panna Cottan. Blir det något över – servera resterande i en skål vid sidan om.