Mousse med fruktsallad

Ingredienser

4 port.

1 förpackning Kockens vit eller chokladmousse 70% med tillhörande ingredienser
1 nektarin
¾ dl blåbär
¾ dl hallon
¾ dl klyftade jordgubbar
citronmeliss

Citronlag
¾ dl vatten
¾ dl socker
saft och fint rivet skal ½ citron
1 litet knippe citronmeliss

Instruktioner

Tillred chokladmoussen enligt anvisning på förpackning. Fördela moussen i glas. Ställ in i kylen.
Dela nektarinen i klyftor och jordgubbarna i kvartar. Blanda med resterande bär.
Koka upp vatten och socker, tillsätt citronsaft och skal. Låt kallna och häll över fruktsalladen.

Ta ut moussen ur kylen och fördela fruktsalladen över. Garnera med citronmeliss.

Vi på Kockens levererar hållbara produkter som övertygar och överraskar. Med en stor nypa ambition, en ännu större dos nyfikenhet och över 100 års erfarenhet skapar vi smaker för idag och imorgon. En nypa av rätt krydda kan vara allt du behöver för att skapa matlagningsmagi.

Betyg

Vad tyckte du om receptet?