4 plattor äkta smördeg (fryst)
ägg till pensling
150 g philadelphiaost, naturell
1 tsk Kockens persillade
250 g körsbärstomater
1-2 msk olja
8-12 skivor parmaskinka
persilja
valfri sallad
Crema di Balsamico
8 st
4 plattor äkta smördeg (fryst)
ägg till pensling
150 g philadelphiaost, naturell
1 tsk Kockens persillade
250 g körsbärstomater
1-2 msk olja
8-12 skivor parmaskinka
persilja
valfri sallad
Crema di Balsamico
Tina och dela smördegsplattorna på hälften. Kavla ut varje del något och lägg dem i en muffinsplåt eller i stadiga muffinsformar. Nagga och ställ kallt.
Rör samman philadelphiaost med kryddan.
Fördela fyllningen i degskålarna. Vispa ägget och pensla kanterna runt om. Lägg i små hela tomater, nagga dem lätt och ringla över olja. Strö över svartpeppar.
Grädda i 225 ºC, i ca 20 minuter eller tills de puffat upp och fått fin färg.
Servera pajerna ljumma tillsammans med parmaskinka. Garnera med sallad och persilja. Ringla över Crema di Balsamico.