2,7 dl (150 g) Lailas blå Mjölmix
150 g mandelmjöl eller kokosmjöl
200 g kallt smör i mindre bitar
2 tsk bakpulver
1 ½ tsk psylliumfröskal
2 dl socker
50 g flisad mandel, valnötter eller solrosfrön
30-40 g smält mörk choklad
ca 55 st
2,7 dl (150 g) Lailas blå Mjölmix
150 g mandelmjöl eller kokosmjöl
200 g kallt smör i mindre bitar
2 tsk bakpulver
1 ½ tsk psylliumfröskal
2 dl socker
50 g flisad mandel, valnötter eller solrosfrön
30-40 g smält mörk choklad
1. Blanda samman ingredienserna snabbt i en matberedare eller för hand, precis tills de går ihop till smulor. Ta upp och blanda ihop till en deg med få tag. Dela i två rullar och lägg dem inrullade i plastfolie i kylen ca 30 minuter.
2. Skär i skivor och lägg på bakpappersklädda plåtar. Grädda kakorna i 200 °C i 6-7 minuter.
3. Låt svalna. Ringla smält choklad över kakorna. Förvaras utmärkt i frysen.