100 g smör
1 ½ dl socker
1 ¼ dl (ca 70 g) Lailas blå Mjölmix
½ tsk bakpulver
2 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
1 tsk psylliumfröskal
1 ägg
100 g grovt hackade hasselnötter eller mandel
ca 35 st
100 g smör
1 ½ dl socker
1 ¼ dl (ca 70 g) Lailas blå Mjölmix
½ tsk bakpulver
2 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
1 tsk psylliumfröskal
1 ägg
100 g grovt hackade hasselnötter eller mandel
1. Rör smör och socker pösigt. Blanda alla torra ingredienser och sikta ner i smörblandningen. Rör ner ägget.
2. Bred ut smeten på en bakpappersklädd plåt, knappt 25 x 35 cm stor. Strö över hackade nötter.
3. Grädda dem mitt i ugnen i 200 °C i ca 15 minuter. Skär kakan i rutor medan den ännu är varm.