½ kruka hackad timjan
ca 3 dl valfri olja
1 msk kinesisk soya
1-2 tsk Kockens vitlökspeppar
ev. 1 krm salt
1 burk blandade oliver med kärnor (olivmix 480 g, varav 280 g oliver)
ca 100 g grillad röd paprika
ca 60 g minimozzarella
½ kruka hackad timjan
ca 3 dl valfri olja
1 msk kinesisk soya
1-2 tsk Kockens vitlökspeppar
ev. 1 krm salt
1 burk blandade oliver med kärnor (olivmix 480 g, varav 280 g oliver)
ca 100 g grillad röd paprika
ca 60 g minimozzarella
Blanda samman timjan, olja och kryddor. Varva kryddolja med oliver, paprika och mozzarella i en burk. Fyll eventuellt på med mer olja tills allt är täckt.
Låt stå och marinera, gärna till nästa dag.
Servera som tilltugg, i sallader och till grillat!