Färsbiffar med medelhavssmak

Ingredienser

10 portioner

1 kg färs (lamm-, bland- eller nötfärs)

1-1 ½ msk egen grekisk krydda

2 ägg

2 dl vispgrädde

125 g fetaost

1 tsk salt

Instruktioner

  1. Blanda samman färs, salt, grekiska kryddan, ägg och grädde lite i taget tills det blir en smidig färs. Blanda försiktigt ner smulad fetaost.
  2. Stek ca 4 minuter på varje sida eller i 175 ˚C i ca 20 minuter i ugn.

Servera tillsammans med grekisk sallad eller ugnsrostade grönsaker.

Vi på Kockens levererar hållbara produkter som övertygar och överraskar. Med en stor nypa ambition, en ännu större dos nyfikenhet och över 100 års erfarenhet skapar vi smaker för idag och imorgon. En nypa av rätt krydda kan vara allt du behöver för att skapa matlagningsmagi.

Betyg

Vad tyckte du om receptet?