Grönpeppar i lag

Hink: 1650 gram

Grönpeppar i lag

Grönpeppar kommer från samma planta som svart- och vitpeppar och är omogna frukter. Pepparn skördas omogen och för att den gröna färgen ska behållas brukar de konserveras genom antingen frystorkning eller läggas i en lag (i regel saltlag eller vinäger). Smaken är aromatisk, har en mjukare och mer nyanserad karaktär än hos både svart- och vitpeppar, men ändå med en behaglig hetta.

Kockens grönpeppar ligger i en lag som består av: Vatten, salt och surhetsreglerande medel (ättiksyra).

Grönpeppar passar bra i såser, färsrätter och till grillat.

Innehåll:

Grönpeppar, vatten, salt, surhetsreglerande medel (ättiksyra).

Hållbarhet: 1,5 år

Ursprungsland: Indien

Näringsvärden:

Energi
290kJ/ 70 kcal
Fett
2,2 g
    Varav mättat
0,5 g
Kolhydrater
6,1 g
    Varav sockerarter
0 g
protein
2,0 g
salt
14 g

Vi på Kockens levererar hållbara produkter som övertygar och överraskar. Med en stor nypa ambition, en ännu större dos nyfikenhet och över 100 års erfarenhet skapar vi smaker för idag och imorgon. En nypa av rätt krydda kan vara allt du behöver för att skapa matlagningsmagi.