olja till stekning
3 röda paprikor
2 rödlök
3 msk socker
ca 2 msk kinesisk soja
1 ½ dl vatten
1 dl rödvinsvinäger
2 tsk Kockens paprikapulver
2 tsk Kockens chilipeppar
2-3 krm Kockens chili Chipotle
ca 3-4 dl
olja till stekning
3 röda paprikor
2 rödlök
3 msk socker
ca 2 msk kinesisk soja
1 ½ dl vatten
1 dl rödvinsvinäger
2 tsk Kockens paprikapulver
2 tsk Kockens chilipeppar
2-3 krm Kockens chili Chipotle
1. Skär paprikorna i ganska små bitar. Skala och hacka löken. Fräs grönsakerna mjuka i olja. Strö över socker. Rör ner, soja, vatten och vinäger. Tillsätt kryddorna. Låt sjuda samman och reducera till en tjockare röra.
2. Häll upp i en väl rengjord burk, låt svalna och förvara i kyl.