Årets Kock fyller 35 år och mycket har hänt sedan tävlingen startade. I år gör de åtta finalisterna upp i ett flertal deltävlingar över två dagar. Vem tar hem titeln Årets Kock 2018?
Vi är både stolta och glada över att Kockens är partner till Årets Kock, Sveriges mest prestigefyllda gastronomitävling. Den 28-29 september är det dags för finalen på Kungliga Tennishallen i Stockholm.
På plats har du möjlighet att följa den spännande tävlingen, gå på seminarier och äta gott. Vi på Kockens bjuder även in till vår kryddträdgård! Vi bjuder på spännande smaker där kryddorna är i fokus. Allt tillagat av den tidigare vinnaren av Årets Kock, Klas Lindberg.
Årets finalister:
- David Lundqvist, Grand Hôtel Saltsjöbaden, Saltsjöbaden
- Ludwig Tjörnemo, Operakällaren, Stockholm
- Martin Moses, SK Mat & Människor, Göteborg
- Peter J Skogström, Mat & Vin Slottsparken, Malmö
- Lars Niklasson, Lilla Ego, Stockholm
- Jonas Alvin, Stångs magasin, Linköping
- Anders Johnsson, Rejmes Restaurang
- Magnus Persson, Stureplansgruppen