Superkryddor

Här möts de populära smakerna kanel, kardemumma och ingefära i en perfekt blandning. Snabb, enkel och riktigt god kryddning! En färdig kryddblandning som både gör och smakar gott.

Superkryddor – kanel, kardemumma, ingefära

Den här kryddmixen gör varje del av dagen godare. Passar i filen, gröten och fräscha smoothies, eller som en spännande smaksättare i granola, smulpajer, bullar och kladdkakor. Och som om det inte var nog gör den sig dessutom riktigt bra med pannkakor och sylt. En kryddblandning som gjord för variation, helt enkelt.

Inspirationsblad hittar du här >>

Yoghurt med superkryddad granola

Använd naturell yoghurt och gör lager på lager i ett fint glas eller mindre glasburk med bär och granola. Söta med honung. Välj bär efter säsong. Anpassa portionernas storlek efter din matgäst. Passar utmärkt som frukost, eftermiddagsmellis eller till fika.

Tips! Kan varieras med alla sorters bär och sylt

Superkryddad granola

Nu blir det hur enkelt som helst att göra din egen granola. Smaksätt med Superkryddan och en härlig doft av kanel, kardemumma och ingefära kommer sprida sig i köket! Använd dina favoritgryn, flingor, torkade bär etc. eller få inspiration från vårt recept nedan.

Till receptet