
Foto: Per-Erik Berglund/Znapshot
Med Kockens wokkrydda
Stir Fry med kyckling
Ingredienser
4 port.
Kyckling
4 st kycklingbröstfiléer, grova tärningar
salt
Grönsaker
1 paket bovetenudlar, kokta
2 st morötter, skalade, strimlade
2 st bok choy, strimlade
1 knippe vårlök, strimlad
Dressing
½ dl soja
2 tsk Kockens wokkrydda
1 msk Kockens chili sweet
1 st lime, saften
Tillagning
Kyckling
Bryn kycklingtärningarna runtom i stekpannan. Krydda med salt. Lyft upp dem ur pannan och håll dem varma.
Grönsaker
Fräs grönsakerna i stekpannan, tillsätt nudlarna och kycklingen. Tillsätt dressing och låt allt blanda sig.
Dressing
Blanda alla ingredienser och smaka av med lime.
Servering
Servera med ett gott bröd.