Inlagd påsksill med grönt

Ingredienser

8-10 bufféportioner

2 burkar inläggningssill á 420 g varav 210 g sill

1 dl ättikssprit (12 %)

2 dl socker

3 dl vatten

1 ½ påse Kockens sillkryddor á 10 g

2 rödlök

1 tunt skivad morot

½ hyvlad gurka

Instruktioner

1. Spola av sillen med kallt vatten och skär i bitar. Låt rinna av väl.

2. Koka upp ättika, socker, vatten och kryddor. Låt svalna.

3. Varva sill, tunt skivad lök, morot och gurka med lagen. Låt gärna stå ett dygn i kyl innan servering.

Vi på Kockens levererar hållbara produkter som övertygar och överraskar. Med en stor nypa ambition, en ännu större dos nyfikenhet och över 100 års erfarenhet skapar vi smaker för idag och imorgon. En nypa av rätt krydda kan vara allt du behöver för att skapa matlagningsmagi.

Betyg

Vad tyckte du om receptet?