Acaibowl med frukt och bär

Ingredienser

3 mindre portioner

2 delvis frysta bananer (för att de ska kunna mixas)
125 g frysta hallon
125 frysta granatäppelkärnor
1 dl tjock valfri yoghurt, kvarg etc
1-2 tsk honung
1 msk acaipulver
½ tsk Kockens kanel malen, Ekologisk
1 tsk Kockens ingefära malen, Ekologisk
Garnering
bär och frukt efter säsong, exempelvis blåbär, hallon, sharonfrukt, jordgubbar och granatäppelkärnor.
valfria frön, exempelvis Kockens sesamfrön och pumpakärnor.

Instruktioner

  1. Dela de frysta bananerna i mindre bitar och tillsätt övriga ingredienser i en mixer.
  2. Mixa samman till en slät massa.
  3. Häll direkt upp i skålar, toppa med bär, fröer och andra nyttigheter.

Vi på Kockens levererar hållbara produkter som övertygar och överraskar. Med en stor nypa ambition, en ännu större dos nyfikenhet och över 100 års erfarenhet skapar vi smaker för idag och imorgon. En nypa av rätt krydda kan vara allt du behöver för att skapa matlagningsmagi.

Betyg

Vad tyckte du om receptet?