Piffi Sichuan Umami

Gabletop: 600 gram

Piffi Sichuan Umami

Piffi Sichuan Umami är en mustig och aromatisk kryddblandning med inspiration från det kinesiska köket. Den här läckerheten passar till dumplingsfyllning, som rubb till anka, kyckling, lamm och kött. Till mustiga grytor, tofu och buljonger. Det är en kryddig smaksättare med en aromatisk mustig karaktär. En utmärkt krydda att ha i färsbiffar, köttfärssåsen eller grönsaksfräset. Extra gott till asiatisk mat.

Innehåll:

Salt 32%, stjärnanis, fänkål, kanel, kryddnejlika, smakförstärkare (E621), ingefära, paprika, syra (citronsyra), vitpeppar, vitlök, kryddextrakt (sichuanpeppar).

Hållbarhet: 1,5 år

Vi på Kockens levererar hållbara produkter som övertygar och överraskar. Med en stor nypa ambition, en ännu större dos nyfikenhet och över 100 års erfarenhet skapar vi smaker för idag och imorgon. En nypa av rätt krydda kan vara allt du behöver för att skapa matlagningsmagi.