Can

Hink: 1500 gram

Can

Grönpeppar i lag

Grönpeppar kommer från samma planta som svart- och vitpeppar och är omogna frukter. Pepparn skördas omogen och för att den gröna färgen ska behållas brukar de konserveras genom antingen frystorkning eller läggas i en lag (i regel saltlag eller vinäger). Smaken är aromatisk, har en mjukare och mer nyanserad karaktär än hos både svart- och vitpeppar, men ändå med en behaglig hetta.

Kockens grönpeppar ligger i en lag som består av: vatten, vinäger, ättika och salt.

Grönpeppar passar bra i såser, färsrätter och till grillat.


Innehåll:

Grönpeppar, vatten, vinäger, ättika, 6% salt

Hållbarhet: 3 år

Kockens kryddskola

Lär dig mer om alla våra pepparkryddor i Kockens kryddskola

Till kryddskolan

Recept som innehåller grönpeppar i lag: