Kostdagarna i Göteborg

Tack till er alla som kom och hälsade på oss i vår monter under Kostdagarna! Många efterfrågade recepten på det som vi bjöd på och här nedan hoppas vi att du får lite inspiration till att våga experimentera och prova nya smaker i köket! Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor eller funderingar.

Ärthummus med gurkmeja

Fungerar som en god spread och är en variation till det vanliga matfettet.

Till receptet

Kryddiga rostade frön

Rostade frön är trevliga på salladsbordet, i soppan eller som tillbehör till tacos och pasta.

Till receptet

Raw food-bollar med kanel och kardemumma

Den perfekta vardagsfikan!

Till receptet

Granola och granolabars

Gott till mellanmålet med smak av kardemumma, ingefära och kanel.

Till receptet – granolabars

Till receptet – granola

Fröknäckebröd

Enkelt fröknäckebröd med svarta och vita sesamfrön. Smaksätt gärna även med ekologisk timjan och rosmarin efter tycke och smak.

Till receptet

Ingefärsshot

För en god start på dagen – shot med gurkmeja, ingefära och chili.

Till receptet