Årets Kock veckan med SM i professionell matlagning

Kockens är stolt officiell leverantör till Årets Kock 2020. När Sveriges främsta kockar samlas för att hylla matkonsten, är det klart att vi vill vara med. Vi står ju för allt som Årets Kock står för, nämligen att ta fram de bästa smakerna ur de bästa råvarorna. Må bästa smak vinna!

Årets Kock veckan pågår 11-17 september och är fylld av gastronomiska aktiviteter, spännande samtal, diskussioner och inspiration.

Final

Den 17 september 2020 är det final i Årets Kock. De åtta finalisterna tävlar i flera moment under dagen och i år blir tävlingen ett digitalt event. Finaltävlingen kommer pågå under hela dagen varav den sista och avgörande timmen mellan 19,00-20,00 kommer sändas live i TV4 Play. Programledare blir tv-kockprofilerna Tareq Taylor och Tea Malmegård.

Läs gärna mer om finalisterna här >>

Årets Kock Talks

Nu är det dags att blicka framåt.  Hur startar vi om restaurangsverige igen och hur ser den nya spelplanen ut efter Corona-krisen? Årets Kock Talks leds av fd politikern och författaren, Per Schlingmann som, i sex digitala program, kommer att samtala med krögare, kockar, producenter, bönder, leverantörer och andra intressanta gäster.

Läs mer och anmäl dig till det digitala eventet här >>

Årets Kock Podden

Dags att ta tempen på finalisterna! Kockprofilerna, Stefan Ekengren och Tea Malmegård gör en djupdykning i årets finalister: vilka är de, vad har påverkat dem i livet, hur kommer det sig att man egentligen vill ställa upp i Årets Kock? Under 9 program får vi lära känna några av Sveriges bästa kockar.

Till podden >>

Kockens sätter krydda på tävlingen

Med en nypa av den rätta kryddan kan det skapas fantastisk matlagningsmagi. Kryddor tar fram de bästa smakerna ur de bästa råvarorna. Från chilins hetta och pepparns blommiga arom öppnas en värld av möjligheter. Allt vi gör på Kockens har sitt ursprung i naturen. Därför är det naturligt för att oss att värna om högsta kvalitet och ekologiskt producerade råvaror.

Till Kockens kryddskola >>