En värld av smaker

Vi har olika bakgrund, språk, kultur och tradition. Men det finns något som förenar oss, oavsett ursprung och var på jorden vi lever. Måltiden. Det är i samband med den vi samlar familjen, berättar historier, träffar vänner och kärleken. Diskuterar, träter och försonas. Den är en viktig del av livet.

För många människor som är bosatta långt från sitt hemland, är måltiden med dess smakupplevelser ett sätt att hålla kvar kontakten med det gamla. En känsla av att komma hem. För andra är måltiden en möjlighet att lära känna en ny kultur.

Tillsammans med människor från olika länder och matkulturer har vi på Kockens tagit fram kryddblandningar som för minnen och sinnen till olika platser världen över. Ingenting har lämnats åt slumpen. Efter mängder av inspirerande samtal och provsmakningar kan vi nu presentera Kockens etniska kryddor, Kafta, Harissa, Kofta Masala och Sju Kryddor.

« Tillbaka