Kockens i Kockarnas Kamp

Nu tar kockarna åter igen plats i rutan för att göra upp om titeln i Kockarnas Kamp 2014. Liksom förra året har TV4 valt att samarbeta med Kockens som enda kryddleverantör. Ett samarbete som Kockens känner stor glädje för.

I årets upplaga möter vi nya talangfulla kockar. Under 8 veckor ska de överglänsa och utmana varandra i köket och till sin hjälp har de kryddor från Kockens. Gå in på TV4:s hemsida, Kockarnas Kamp, och läs mer om vilka stjärnkockar som är med i årets tävling http://www.tv4.se/kockarnas-kamp.

”Kockens kryddor var med som sponsor till Kockarnas Kamp 2013 och vi var mycket nöjda med resultatet. Samarbetet har bidragit till att stärka varumärket och vi ser en fin försäljningsökning för Kockens kryddor inom restaurang och storhushåll. Vi hoppas på samma succé i år.” säger Johan Tornakull, Vice VD, på Kockens.

Vi är stolta över att dessa talangfulla kockar ska krydda sina rätter med Kockens kryddor och vi önskar dem alla ett stort lycka till i tävlingen!

« Tillbaka