Goda nyheter för bagaren

Vi introducerar här åtta nya produkter som ger bagaren större möjlighet att sätta prägel på sina bröd. Enkla att hantera och lätta att variera. Tillsammans med våra referenskrogar har vi valt ut fem kryddblandningar för smaksättning i deg eller ovanpå tex bake-off. En fantastisk fröblandning att strö på före gräddning. Dessutom en absolut allergenfri brödglans för utmärkt vidhäftning och personligare utseende. Bland nyheterna hittar du även en dryg saffranspasta, perfekt för kryddning av julbaket eller i maten.

Brödkryddor

Så här använder du Kockens brödkryddor:

För användning i bröd: Blanda kryddorna i degen. Ca 2% kryddor av den totala degmängden är lagom dosering.

För dekoration ovanpå bröd: Grädda brödet, ta ut det ur ugnen och pensla eller spraya direkt med Kockens brödglans. Strö över kryddblandning. Om brödet upplevs lite blött på ytan, sätt in det i ugnen igen en kort stund för torkning. Kryddorna kan inte vara med i ugnen under hela gräddningstiden eftersom de då blir brända.

Fröblandning

Så här använder du Kockens fröblandning:

Pensla eller spraya degen med Kockens brödglans. Strö över kryddblandningen och grädda i ugn.

Låt väl smaka!

« Tillbaka