Kockens i Kockarnas Kamp!

På torsdag tar kockarna åter upp kampen i TV4 för att mäta sin yrkesskicklighet. I årets upplaga har TV4 valt att samarbeta med Kockens, som enda kryddleverantör. Ett samarbete som Kockens känner stolthet inför.

Den 22 augusti drar årets säsong av Kockarnas Kamp i TV4 igång. I år är det stjärnkockar som Melker Andersson, Anders Vendel, Karin Andersson, Johan Jureskog och Christer Svantesson, för att nämna några, som gör upp om äran. Kockens kommer att krydda upplagan och våra färgstarka förpackningar kommer göra sig fint i rutan.

”Kockens kryddor används av allt fler kockar inom restaurang och storhushåll. Kockarnas kamp är ett fantastiskt sammanhang för Kockens att synas i och vi är stolta över att dessa stjärnkockar skall krydda sina rätter med Kockens kryddor.” säger Johan Tornakull, Vice VD på Kockens.

Kockens önskar alla deltagare lycka till i kampen och hoppas att kryddorna skall hjälpa dem på vägen mot topp placeringen.

« Tillbaka