Unikt korkad. Och jättesmart!

Kockens lanserar nu en ny innovativ förpackningslösning för Restaurang & Storhushåll, nämligen en pure pak med skruvkork. Den nu återförslutningsbara förpackningen förhindrar fukt att tränga ner i kapseln och kryddornas kvalité bevaras från första till sista smaksättningen. Förpackningen har inte bara blivit utrustad med en ny kork utan har även fått en ny fräsch design som sprider glädje i köken.

Korken är kryddornas bästa vän, inte bara för att den stänger ute fukt utan också för att den förhindrar kontaminering. Att den dessutom förenklar doseringen av kryddorna är bara ett plus.

”Vi är stolta att kunna presentera den här förbättrade förpackningen. Den nya förpackningen kommer att bidra till en högre kvalité på kryddorna och en säkrare hantering i de svenska storköken.” säger Johan Tornakull, vice VD på Kockens AB.

Den nya förpackningen kommer att rulla ut hos grossisterna under våren för att sedan pryda köken och underlätta arbetet för våra kockar runt om i landet.

« Tillbaka